وبلاگ

داروهای مصرفی بیماران دیالیزی

بررسی داروهای مصرفی بیماران دیالیزی

امروزه بیماران دیالیزی به عنوان افرادی که دارای بیماری های صعب العلاج می باشند، باید داروهای مختلفی را برای بهبود درد خود و از بین بردن یک سری از بیماری‌ ها مصرف نمایند. گفتنی است داروهای مصرفی بیماران دیالیزی نمونه‌ های مختلفی را دارند که افراد باید با توجه به نوع مشکل خود نسبت به استفاده از آن ها اقدام نمایند. ما در این مطلب قصد داریم چند دارو را که مورد نیاز بیماران دیالیزی می باشد، مورد بررسی قرار دهیم. چنانچه قصد دارید تا با انواع داروهای مصرفی بیماران دیالیزی آشنا شوید ما را تا پایان متن همراهی نمایید تا بتوانید این داروها را به خوبی بشناسید.

کلسیتریول یکی از داروهای مصرفی بیماران دیالیزی

یکی از داروهای مصرفی بیماران دیالیزی کلسیتریول می‌ باشد. این دارو به عنوان یکی از پرکاربرد ترین داروها در درمان بیماری های کلیوی و دیالیزی مورد استفاده می باشد. گفتنی است این دارو دارای ویتامین 3d می‌ باشد که برای درمان و پایین آوردن کلسیم خون که باعث افزایش هورمون پاراتیروئیدی می شود بسیار کاربرد دارد. لازم به ذکر است افرادی که قصد استفاده از این دارو را دارند، می توانند آن را به روش های خوراکی و یا تزریقی استفاده کنند. گفتنی است این دارو با دستور مستقیم پزشک معالج شما برای بهتر شدن بعد از انجام دیالیز های مختلف مصرف می شود. گفتنی است این دارو دارای عوارضی نیز می باشد. شما با استفاده از آن ممکن است به تاری دید، خواب آلودگی، تهوع، ضعف، یبوست، بی اشتهایی و بسیاری دیگر از مشکلات دچار شوید. زمانی که این دارو را می ‌خرید حتما توجه داشته باشید که آن را به دور از نور و حرارت نگه دارید. لازم به ذکر است برای تهیه این دارو می توانید با دستور پزشک به داروخانه های مختلف مراجعه کرده و نسبت به خرید آن اقدام نمایید. توجه داشته باشید که در زمان خرید این دارو حتما نمونه اصلی آن را بخرید، لذا ممکن است برای شما مشکلاتی به وجود آورد.

داروهای مصرفی بیماران دیالیزیکربنات کلسیم

از دیگر داروهای مصرفی بیماران دیالیزی باید به کربنات کلسیم اشاره کرد. این قرص در نمونه‌های ۵۰۰ میلی گرمی موجود می باشد. زمانی که شما این قرص ها مورد استفاده قرار می دهید، با فسفری که در روده شما موجود می باشد، ترکیب خواهد شد و از ورود آن به جریان خون افراد جلوگیری خواهد کرد. لازم به ذکر است استفاده از این قرص می تواند با یک سری از عوارض همراه باشد. چنانچه شما عوارضی چون گیجی، تکرر ادرار، بی اشتهایی، خشکی دهان، هذیان و بسیاری دیگر از مشکلاتی که ممکن است بعد از خوردن آن بروز کند را حس کردید، به پزشک خود مراجعه کرده و مشکلات خود را به آن ها بگویید. افراد در استفاده از کربنات کلسیم باید آن را با استفاده از نظر پزشک مورد استفاده قرار دهند. لازم به ذکر است برای استفاده از این قرص باید آن را پس از صرف غذا با گذشت یک ساعت از آن استفاده کرده تا برای شما اثر گذار باشد. لازم به ذکر است استفاده از این دارو با داروهای آنتی بیوتیکی و آهن می ‌تواند اختلال به وجود آورد، اگر هم قصد دارید این داروها را بخورید، سعی کنید که با یک فاصله از هم آن را استفاده کنید.

داروهای مصرفی بیماران دیالیزیرناژل یکی از داروهای مصرفی بیماران دیالیزی

از دیگر داروهای مصرفی بیماران دیالیزی می‌توان به رناژل اشاره کرد. این قرص به عنوان یکی دیگر از داروهای دیالیزی در نمونه ‌های 8۰۰ میلی گرمی موجود می باشد. لازم به ذکر است شما می توانید آن را برای از بین بردن فسفر بالا که از دستگاه گوارش جذب می شود، استفاده نمایید. پس می‌توان گفت این دارو به عنوان یکی از دارو‌های کاهش و فسفر نیز استفاده می شود. افرادی که قصد استفاده از این دارو را دارند، باید با نظر پزشک آن را همراه با غذا و یا بلافاصله بعد از میل کردن غذای خود مورد استفاده قرار دهند. لازم به ذکر است از عوارض مختلفی که می تواند این دارو برای افراد به وجود آورد، باید به استفراغ، تهوع، سردرد، کاهش فشار خون و… نام برد. افراد باید از خوردن آن با داروهای ضد تشنج و وارفارین حداقل تا یک الی دو ساعت خودداری نمایند. ممکن است استفاده از این دارو با داروهای گفته شده اختلالاتی در بدن افراد به وجود آورد.

داروهای مصرفی بیماران دیالیزیونوفر

ونوفر به عنوان یکی دیگر از داروهای مصرفی بیماران دیالیزی محسوب می‌ شود که افراد برای از بین بردن مشکلات دیالیزی مورد استفاده قرار می دهند. این نوع از داروی مصرفی بیماران دیالیزی نیز دارای ویژگی ‌های دیگری می باشد که افراد باید با توجه به این ویژگی ‌ها نسبت به استفاده از آن اقدام نمایند. این دارو ترکیباتی از آهن دارد و برای کم خونی مفید می باشد. ونوفر به عنوان یکی از داروهای تزریقی محسوب می شود که در حجم های پنج میلی لیتری برای افراد به وجود آمده است. از عوارض این دارو می توان به تغییر موقت چشایی، شوک، تهوع، مزه فلز در دهان و بسیاری دیگر از چیزها اشاره کرد. لازم به ذکر است که این دارو از طریق تزریق وردی استفاده قرار می ‌گیرد و باید برای استفاده، با نظر پزشک آن را مورد استفاده قرار دهید.

داروهای مصرفی بیماران دیالیزی

بدون دیدگاه
ارسال یک نظر
نام
ایمیل
وبسایت

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping